Getoonde prijzen zijn excl. BTW. Alleen B2B verkoop.
 
Algemeen
Kleur
48
63

Zakkensluitapparaten

Deze handige zakkensluitapparaten zijn bedoeld voor het netjes dichtmaken van plastic zakjes met een stukje PVC tape. Vervaardigd van sterk metaal met sterke kunststof onderdelen. U koopt een duurzaam product voor jarenlang intensief gebruik.

Toepassing zakkensluitapparaten

U vind de zakkensluiter vaak terug op de toonbank van bakkers, slagers, notenzaken, groentezaken, snoepwinkels etc. Meestal dus voor het verpakken van levensmiddelen. Echter, ook productiebedrijven maken op de verpakkingsafdeling veelvuldig gebruik van de zakkensluiter. Bijvoorbeeld om kleine onderdelen te verpakken in plastic zakjes.

Een handzaam zakkensluitapparaat voor verschillende oppervlakten

Een metalen zakkensluitapparaat is met schroeven vast te zetten en kan bovendien ook zonder schroeven op een willekeurige oppervlakte stabiel worden gebruikt. Dit dankzij de rubberen dopjes aan de onderkant die schuifweerstand bieden. Zo staat de zakkensluiter  altijd stabiel, zowel op het keukenblad, werkblad, bureaublad of op de inpaktafel in het magazijn.

Kies de juiste tape voor uw zakkensluitapparaat

De zakkensluiter is geschikt voor PVC taperollen van 9 of 12 millimeter breed en plastic zakken tot 40 my dik. Met behulp van het ingebouwde mesje kan het overtollig plastic gemakkelijk worden weggesneden. Deze tape dient u apart te bestellen. PVC Tape voor de zakkensluitapparaten is uit voorraad leverbaar in verschillende kleuren.
Zakkensluiter E7R RVS met snijmes
vanaf €14,50
€18,95

Roestvrij stalen uitvoering voor voedselveilige omgevingen en extra lange levensduur. Veilig snel en..

Bestellen
Zakkensluiter H7 met snijmes
vanaf €8,90
€11,14

Dit model metalen zakkensluiter is de meest verkochte zakkensluiter van Nederland. Veilig snel en si..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Zakkensluitapparaten, Tape-dispensers