Gratis verzending vanaf €250. Prijzen zijn excl. BTW. Alleen B2B verkoop.
 

Geweven polyesterband

Geweven PE omsnoeringsband kenmerkt zich door de speciale kruislings geweven structuur (zonder lijm) waardoor een zeer hoge treksterkte en elasticiteit wordt bewerkstelligd.

Extra sterk en weerbestendig

Het is weer- en waterbestendig en ongevoelig voor temperatuurschommelingen. Geweven polyesterband is eenvoudig en veilig in gebruik. Het is zeer goed bestand tegen scherpe pallet- of productranden en past zich gemakkelijk aan elke vorm aan. Voor het aanspannen gebruikt u bij voorkeur een AVT-spanner maar handmatig spannen is natuurlijk ook mogelijk. Maak voor de sluiting bij voorkeur gebruik van metalen gespen. Deze zijn in verschillende breedtes leverbaar. Dankzij de structuur  polyesterband soms ook wel textielband genoemd. Het bestaat echter volledig uit kunststof draden.

3 breedtes standaard op voorraad

Geweven polyesterband in de kleur wit leveren we uit voorraad in de breedtes 13-16-19 mm met een vast kernmaat van 76mm.  Andere specificaties zijn op aanvraag leverbaar.

Prijzen geweven polyesterband

U kunt gebruiken van de staffelkortingen of palletprijs (laagste staffelprijs). Zo betaalt u altijd de beste voor geweven polyesterband. Voor hogere afnames, vragen en andere info kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Momenteel is er geen online-productaanbod in deze categorie. Bel of mail voor uw aanvraag of meer informatie.

Geweven, polyesterband, Polyesterband