Getoonde prijzen zijn excl. BTW. Alleen B2B verkoop.
 

Thermische etiketten

Deze etiketten zijn onderverdeeld in Thermal Transfer (te bedrukken met een carbon inkt lint) en Direct Thermisch (bedrukbaar zonder lint door hittegevoelige coating). Voor alle gangbare labelprinters zijn blanco etiketten leverbaar. Staat uw product niet in de onderstaande lijst? stuur dan uw aanvraag voor de beste prijs.

Zoekt u een etikettenprinter of wilt u graag bedrukte etiketten? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers voor een vrijblijvende offerte.

TRANSFER ETIKETTEN:
TTR is een niet-gecoated, transfer geschikt, wit papier met een permanente lijm op acrylbasis (ook bekend als vellum). De prijs kwaliteit verhouding van dit materiaal is optimaal.
Aanbevolen voor een brede range applicaties zoals product-, pallet etikettering en zeer geschikt als verzend etiket. TTP is gecoated (gladder) papier,

DIRECT THERMISCHE ETIKETTEN:
Een direct thermisch niet-gecoated, papieren etiket met een permanente lijm op acryl basis. Dit materiaal biedt een perfecte prijs kwaliteit verhouding.
Aanbevolen voor een brede range applicaties zoals product-, pallet etikettering en zeer geschikt als verzend etiket. Niet aanbevolen voor gebruik in direct zonlicht of bij hoge temperaturen.

Momenteel is er geen online-productaanbod in deze categorie. Bel of mail voor uw aanvraag of meer informatie.

Thermische, etiketten, Etiketten, rol