Getoonde prijzen zijn excl. BTW. Alleen B2B verkoop.
 
Algemeen
Binnenmaat
3181
3183

Papieren documenthoesjes

Deze documenthoesjes (paklijst-enveloppen) "BIO" zijn vervaardigd van 2 papierdelen (chloorvrij) die aan de zijkanten geseald zijn. Via de achterzijde kunt u de documenten er zo inschuiven via de slit. De achterzijde is uiteraard permanent zelfklevend zodat deze gemakkelijk op een doos, palet of andere verpakking geplakt kan worden. Het witte papier is aan de voorzijde semi-transparant (half doorzichtig) en verrassend sterk waardoor het een goede bescherming biedt voor allerlei begeleidende papieren documenten. Dit is een goede methode om paklijsten, douanepapieren, facturen, etc netjes op de verzendverpakking, doos of pallet mee te zenden. handig toch?

4-talige opdruk voor internationaal transport

De groene opdruk bevat in een kader de volgende teksten: "Packing list", "Contiene documentación", "Lieferschein-Rechnung" en "Documenten bijgevoegd". Vier verschillende talen dus voor internationale verzending. Verder is het voorzien van het recycle -logo met tekst "gemaakt van papier" , ook weer in de 4 belangrijkste talen.

Beter recyclebaar, geen plastic

Voor recycling kan de paklijstenvelop gewoon op de kartonnen doos blijven. Het is immers geen plastic maar gemaakt van alleen papier. U bent dus weer een stap verder in duurzaam verpakken! TIp; maak voor het dichtmaken van de doos gebruik van papiertape. Dan is uw verzending helemaal vrij van plastic!

Laagste prijs papieren documenthoesjes

Om de laagste prijs te betalen voor documenthoesjes / paklijstenveloppen en andere de meeste andere verpakkingsmaterialen kunt u gebruik maken van staffelkortingen of een palletprijs. Natuurlijk is het ook mogelijk om een persoonlijke offerte op te vragen bij onze klantenservice.

Papieren documenthoesjes BIO C5 228x165mm, 1000 stuks
vanaf €34,57
€45,05

Documenthoesjes voor A5 inhoud (=helft A4). Voorzien van een 4-talige internationale opdruk in de kl..

Bestellen
Papieren documenthoesjes BIO C6 162x120mm, 1000 stuks
vanaf €25,14
€32,76

Voor A6 inhoud (=kruisslag A4). Voorzien van een 4-talige internationale opdruk in de kleur groen. ..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Papieren, documenthoesjes, Documenthoesjes