Gratis verzending vanaf €250. Prijzen zijn excl. BTW. Alleen B2B verkoop.
 
Algemeen
Dikte in micron
1577
Breedte
2736
1572
Hoogte in cm
1575
Kleur
35

Krimphoezen

Wat is een krimphoes?

Een krimphoes is een vrij dikke LDPE plastic hoes die uw palletproducten tegen vocht en vuil beschermt. De hoes wordt op een rol aangeleverd en heeft reeds de juiste vorm om deze op een eenvoudige manier over de lading en pallet te kunnen trekken. Deze hoes wordt vervolgens verhit door een krimppistool of krimptunnel waardoor de hoes zich strak om de pallet heen trekt/vormt. Hierdoor wordt de pallet en de lading gestabiliseerd waardoor het makkelijker getransporteerd kan worden. Vooral voor zware en scherpe ladingen zijn krimphoezen een ideale oplossing omdat deze, behalve dat het zeer sterk is, ook perfect om de producten heen wordt gevormd.

maatvoering krimphoezen

Er zijn vele maten beschikbaar van deze hoezen, vooral de hoogtes kunnen nogal variëren. De lengte en breedtes zijn over het algemeen standaard aangepast aan het palletformaat.  De hoezen kunnen zowel transparant als gekleurd (op aanvraag) geleverd worden. Tevens kunnen krimphoezen ook bedrukt worden wat voor uw firma weer mooie marketing opties biedt. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen bedrijfslogo groot bedrukt!

Laagste prijs krimphoezen

Om u de laagste prijs te kunnen bieden voor krimphoezen kunt gebruik maken van de staffelkortingen en palletprijs. Meer halen = minder betalen.

Krimphoes LDPE 127x (2x54)x170cm / 100µ
vanaf €2,59
€3,23

Geschikt voor blokpallets. Transparant. 10 stuks per doos. Voor een optimale bescherming en stabilis..

Bestellen
Krimphoes LDPE 127x(2x44)x170cm / 100µ
vanaf €2,51
€3,11

Geschikt voor Europallets. Transparant. 10 stuks per doos. Voor een optimale bescherming en stabilis..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Krimphoezen, Krimpfolie