Getoonde prijzen zijn excl. BTW. Alleen B2B verkoop.
 
Algemeen
Breedte in mm
2614
Dikte in micron
2364
Lengte in mtr
1284
1285
Breedte in mm
2197
2207
Kleur
49

Papieren tape

Omschrijving Papieren tape

De papieren tape is gebruiksvriendelijk omdat deze eenvoudig met de hand te scheuren is en geeft dichtgeplakte dozen een milieuvriendelijke uitstraling.Papier tape kopen is aan te raden wanneer je zowel kartonnen dozen met een testliner als kartonnen dozen met een kraftliner moet kunnen afsluiten.  Bij het afrollen van de papieren tape komt weinig geluid vrij. Je kunt papier tape kopen in bruin of wit. 

Papier tape kopen voor gebruik in koelcellen en vriezers

Papier tape is ongevoelig voor extreme temperaturen, heeft geen toegevoegde additieven en de lijmlaag hecht zich stevig hecht aan een kartonnen verpakking. Die eigenschappen maken deze tape uitermate geschikt voor gebruik in koelcellen en vriezers waar diepvries producten voor supermarkten in worden opgeslagen.

Uw bedrijf promoten door papier tape te laten bedrukken

Wist je dat het ook mogelijk is om de papieren tape te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of –logo?  Door bedrukte papier tape te kopen maak je ook nog eens mooi reclame voor je eigen bedrijf. Heb je hier interesse in? Neem dan telefonisch, via de e-mail of het contactformulier contact op met de klantenservice. Dan krijgt u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toegestuurd.

Zelfklevend of gegomd

Let met name op de plakmethode: Deze kan zelfklevend of met gommering zijn. In het laatste geval dient u deze gomlaag eerst nat te maken / bevochtigen. Wij leveren op aanvraag verschillende apparaten die dit in meer of mindere maten kunnen automatiseren. Verder kan een papertape versterkt zijn met draden (doorgaans glasvezel) voor extra versterking. Deze draden kunnen in de in de lengterichting of kruislings geplaatst zijn. Doorgaans wordt papieren plakband of paper tape alleen voor het sluiten van kartonnen dozen gebruikt.

Papiertape = Milieuvriendelijke tape

Papierentape of papertape is geheel van natuurlijke oorsprong (bomen) en dus vanzelf bio-based. Daarnaast is het 100% recyclebaar bij het oud papier. Waar men bij PP-tape eigenlijk de tape van de dozen moet scheiden is dat bij papierentape natuurlijk niet nodig.

Laagste prijs nodig? Bestel nu papiertape met (staffel)korting. Meer halen = minder betalen!

Papertape 50/50 bruin zelfklevend solvent
vanaf €1,57
€2,05

Milieuvriendelijk verpakkingstape dankzij kraft papieren drager en oplosmiddelvrij (Natuurrubbersolv..

Bestellen
Papertape 50/500 bruin zelfklevend solvent machinerol
vanaf €13,59
€17,71

Deze grote rollen paper tape zijn geschikt voor machinaal gebruik. Milieuvriendelijk verpakkingstape..

Bestellen
Papiertape 75/50 bruin zelfklevend solvent
vanaf €3,05
€3,97

Milieuvriendelijk verpakkingstape dankzij kraft papieren drager en oplosmiddelvrij (Natuurrubbersolv..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Papieren, tape, Verpakkingstape