Getoonde prijzen zijn excl. BTW. Alleen B2B verkoop.
 
Algemeen
Kleur
49

Antislip vellen voor pallets

Wanneer gebruikt u antislipvellen?

U kunt antislip vellen gebruiken wanneer u schuivende dozen of andere lading op de pallet wilt voorkomen. De vellen hebben het formaat van een europallet of een blokpallet. U plaatst de vellen eenvoudig onder /boven op de pallet en tussen de lagen met dozen, zakken of stukgoederen. Zo voorkomt u simpel en goedkoop transportschade door het glijden / schuiven. Voor interne vervoersbewegingen hoeft u vaak helemaal geen extra zekering of folie aan te brengen.

Wat zijn de kenmerken?

De belangrijkste eigenschap van antislip-vellen is het extreem stroeve oppervlak (zonder schurende werking). Deze speciale nano-coating zorgt er voor dat dozen niet of nauwelijks kunnen gaan glijden. Zelfs niet wanneer u de pallet onder een flinke hoek van zet. Daarnaast zijn ze waterbestendig, herbruikbaar en recyclebaar.

Zijn er meer voordelen aan antislipvellen?

Papieren antislipvellen zijn relatief goedkoop. Tel daarbij op dat u wellicht minder folie of omsnoeringsband nodig hebt. Dit kan dus zelfs een aanzienlijke besparingen opleveren. Maar de belangrijkste reden blijft natuurlijk het voorkomen van schade aan palletproducten gedurende het transport. Deze papieren vellen zijn geschikt voor de meeste verpakkingsmachines met vacuüm zuignappen. De meeste gebruikers zullen de vellen echter handmatig plaatsen.

Antislipvellen kopen

Anti-slipvellen zijn op dit moment alleen per pallet af te nemen. Voor EPAL formaat zijn ze standaard direct uit voorraad leverbaar. Andere formaten of gramsgewichten antislipvellen zijn op aanvraag.

Anti-slip papier vellen 750x1150mm voor Europallet
€246,05

100 grs papier. Door gebruik te maken van anti-slippapier voorkomt u op eenvoudige en goedkope wijze..

Bestellen
Anti-slip-papier vellen voor blokpallet 115x96cm
€318,42

Wanneer gebruikt u antislipvellen?U kunt antislip vellen gebruiken wanneer u schuivende dozen of and..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Antislip, vellen, voor, pallets, Papier