Gratis verzending vanaf €250. Prijzen zijn excl. BTW. Alleen B2B verkoop.
 
Algemeen
Kleur
24

Antislip vellen voor pallets

Wanneer gebruikt u antislipvellen?

U kunt antislip vellen gebruiken wanneer u schuivende dozen of andere lading op de pallet wilt voorkomen. De vellen hebben het formaat van een europallet of een blokpallet. U plaatst de vellen eenvoudig onderop de pallet en tussen de lagen met dozen. Zo voorkomt u simpel en goedkoop transportschade. Voor interne vervoersbewegingen hoeft u vaak  geen extra zekering of folie aan te brengen.

Wat zijn de kenmerken?

De belangrijkste eigenschap van antislip-vellen is het extreem stroeve oppervlak (zonder schurende werking). Deze speciale coating zorgt er voor dat dozen niet of nauwelijks kunnen gaan glijden. Zelfs niet wanneer u de pallet onder een flinke hoek van zet. Daarnaast zijn ze vochtbestendig.

Zijn er meer voordelen aan antislipvellen?

Papieren antislip-vellen zijn relatief goedkoop. Tel daarbij op dat u wellicht minder folie of omsnoeringsband nodig hebt. Dit kan dus een aanzienlijke besparingen opleveren. Maar de belangrijkste reden blijft natuurlijk het voorkomen van schade aan palletproducten gedurende het transport.

Antislipvellen kopen

Anti-slipvellen zijn op dit moment alleen per pallet af te nemen. U kunt eenvoudig online bestellen en afrekenen met iDEAL.

Anti-slip-papier vellen 115x96cm voor blokpallet
€325,00

100 grs. Ten behoeve van blokpallets. Antislipvellen voorkomen schuivende dozen en/of andere product..

Bestellen
Anti-slip-papier vellen 750x1150mm voor Europallet
€295,00

100 grs papier. Door gebruik te maken van anti-slippapier voorkomt u op eenvoudige en goedkope wijze..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Antislip, vellen, voor, pallets, Papier