Getoonde prijzen zijn excl. BTW. Alleen B2B verkoop.
 
Categorie
223
219
220
221
222
Algemeen
Kleur
54
59

Paktafels

Maatwerk: Inpaktafels leveren wij van de bekende merken én uit eigen maatwerkproductie met een uitgebreide optielijst aan extra's zoals bijzettafels, uitschuifbladen, rolhouders, dozenplanken en andere accessoires. Natuurlijk zijn de gebruikte materialen van een bijzonder stevige industrie-kwaliteit voor veelvuldig, zwaar gebruik. Ook qua design en kleurstellingen kunt u uw wensen kenbaar maken zodat we dit kunnen nemen in het ontwerp.

Duitse kwaliteit:
In ons leveringsprogramma is de volledige collectie van het Duitse merk Hüdig + Rocholz opgenomen. Deze bestaat onder andere uit verschillende series paktafels in diverse prijscategorieën, allen van uitstekende kwaliteit en met verschillende mogelijkheden voor uitbreiding. Op verzoek versturen wij u de brochure met het complete aanbod paktafels en aanverwante artikelen. Bekijk ook de website van Hüdig+Rocholz  voor het actuele aanbod in verpakkingsoplossingen.

Projecten: Voor grote projecten zijn doorgaans maatwerkoplossingen wenselijk. Wanneer u een complete productiehal of magazijn wilt inrichten komt daar veel bij kijken. Graag denken wij vanaf de tekentafel mee over de juiste oplossingen voor een optimale workflow en perfecte arbeidsomstandigheden. De paktafels zelf zijn vaak een onderdeel van een complete verpakkingslijn. Wij leveren ook de systemen voor productbuffering (lucht/papier), automatische dozensluiters, rollerbanen en palletiseersystemen.


Paktafel 160 x 80 cm compleet (Hüdig + Rocholz)
€1.153,29

Compacte paktafel met 1,3 m² plaatsruimte. De paktafel uit het systeem 1600 is eenvoudig, ruimtebesp..

Bestellen
Paktafel 160 x 80 cm compleet met snij-unit (Hüdig + Rocholz)
€1.219,89

Deze Hüdig + Rochelz Compacte paktafel heeft 1,3 m² plaatsruimte. De paktafel uit het systeem 1600 i..

Bestellen
Paktafel 160x80cm in licht houtdesign
€795,00

De lengte van deze inpaktafel is 160cm, de diepte is 80 cm. =1,3 m² werkbladruimte. De werkhoogte is..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Paktafels